Links

Van Dichtbij

Wij heten Van Dichtbij. Want Van Dichtbij haalt alles van dichtbij. Producten uit eigen regio dus. Dat is namelijk stukken beter dan van ver. Beter voor de omgeving en beter voor het milieu. En daar houden wij van. De beste ingrediënten en producten groeien namelijk gewoon in onze eigen achtertuin. Dus waarom zouden we daar niet de vruchten van plukken? Dan weten we precies waar het vandaan komt en kan iedereen genieten van wat zijn eigen omgeving te bieden heeft. Hoe leuk is dat?
www.vandichtbij.nl

Udea | Totaalleverancier in biologische levensmiddelen

Udea is een groothandel van een totaalassortiment biologische levensmiddelen, gevestigd in Veghel. We leveren aan detailhandel, retail en foodservice volgens het principe van ‘vandaag bestellen, morgen geleverd’. Via Udea wordt in Nederland een totaal assortiment biologisch ijs gedistribueerd. Udea is samen met Odenwald Organic eigenaar van Ice Cream Factory. Voor meer informatie bezoekt u onze website www.udea.nl

Pauw Bedrijven

PAUW Bedrijven is het SW-Bedrijf  (sociale werkvoorziening) van 9 gemeenten ten westen van Utrecht. PAUW Bedrijven opereert op de markt als professionele onderneming, zowel in de levering van producten en diensten als in detachering van medewerkers bij opdrachtgevers. Een grote groep van onze medewerkers blijkt ondanks hun beperkingen prima te kunnen functioneren op een ‘gewone’ werkplek. In het magazijn van onze bierbrouwerij ‘De Leckere’ wordt het inpakken en verzendklaar maken van onze verschillende bieren gedaan door medewerkers van Pauw Bedrijven.
www.pauwbedrijven.nl

Max Havelaar

Max Havelaar is het onafhankelijke keurmerk voor Fairtrade. Producten met het Max Havelaar keurmerk zijn geproduceerd en verhandeld onder eerlijke voorwaarden. Een veel voorkomende gedachte is dat Max Havelaar een merk is en eigen producten zoals koffie op de markt brengt. Dat is niet het geval. Stichting Max Havelaar produceert of verkoopt zelf niets. Max Havelaar is een keurmerk dat consumenten en bedrijven de mogelijkheid biedt om kleine producenten in ontwikkelingslanden te helpen een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat zij kunnen leven van hun werk. De producten die  Odenwald Organic produceert, vermarkt en verkoopt hebben waar mogelijk een fairtrade label.
www.maxhavelaar.nl

SKAL

Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten en het EKO logo gebruiken als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. Om de consument te beschermen tegen fraude houdt Skal bij circa 3100 bedrijven toezicht op de naleving van deze regels. Dat gebeurt door middel van inspectie, certificatie en sancties bij overtredingen. Bijna alle producten die Odenwald Organic produceert, vermarkt en verkoopt zijn biologisch en dus door SKAL gecertificeerd met het EKO Logo.
www.skal.nl

Horecava

Dé jaarlijkse nationale vakbeurs voor horeca, catering en zorg. Odenwald Organic zal op de volgende Horecava beurs staan, die plaats vindt van 9 t/m 12 januari 2011.
www.horecava.nl

Biovak

Vakbeurs voor duurzame landbouw, natuur, voedselkwaliteit en Ondernemers met Smaak: in het teken van inspiratie/inspiration voor de totale biologische keten! Odenwald Organic zal op de volgende Biovak beurs staan, die plaats vindt op 18 en 19 januari 2012.
www.biovak.nl

Streekweken

Streekweken is dé overdekte seizoens voedselwarenmarkt voor Utrecht en Ommeland. Met heerlijke eerlijke verse producten uit alle streken. Proef het verschil tussen supermarkt en supervers. Op de kersteditie van de streekweken werd ons De Leckere bier geschonken. Wanneer de volgende editie  in 2012 plaatsvindt is nog onbekend. Maar zet vast de eerste zondag van de maand in je agenda, vanaf maart 2012!

www.streekweken.nl

Kruidenier Foodservices

Kruidenier Foodservices is actief als een full-service groothandel in levensmiddelen in de Nederlandse foodservice / out-of-home markt. Onze organisatie kenmerkt zich als een oer-Hollands familiebedrijf in hart en nieren. Sinds 1928 bouwen wij aan onze naamsbekendheid, als specialist in (ultra)verse producten. De producten van Odenwald Organic zijn verkrijgbaar via Kruidenier Foodservices.
www.elkedaglekkervers.nl

Albron

Dagelijks staan bijna 6.000 Albron’ers klaar voor ruim 250.000 gasten. Met een hoofdkantoor in De Meern, een kantoor in Nieuwegein en circa 1.000 restaurants in heel Nederland, is Albron de grootste onafhankelijke cateraar van Nederland.
www.albron.nl

Sodexo

Over de hele wereld zijn wij actief met cateringservices en facilitaire dienstverlening; overal met dezelfde passie. Dat proef je niet alleen dagelijks, maar dat merk je ook in en rondom je (werk)omgeving. Of wij deze services en diensten nu voor scholieren, medewerkers, senioren of ziekenhuispatiënten verzorgen, dat maakt geen verschil. Het vindt allemaal plaats met dezelfde kennis, kunde en plezier voor dienstverlening.
http://nl.sodexo.com/nldu/default.asp

Bio+

Bio+ is een betrouwbaar biologisch merk met een brede range lekkere producten van natuurlijke komaf. Verzorgd en behandeld met respect voor mens, dier en onze leefomgeving. Voortgebracht in een eerlijk evenwicht tussen boerenambacht en natuur. Door samen te werken met alleen de beste leveranciers, van boer tot fabrikant, zijn de producten van Bio+ vers, van goede kwaliteit en van nature gezond.
http://www.bio-plus.nl